(770) 434-1890

VeenendaalCave


Need help viewing our image gallery?

A five time repeat client, this full floor space was an expansion on approximately half the floor, remodel of existing occupied portion of the floor and a renovation of the elevator lobby that once was a common lobby for multitenant use.  The project was done in two phases all while occupied.  The build out included new oversized stone floor modules in the elevator lobby and reception (while occupied), refinishing the existing millwork panels in the elevator lobby and features an open and collaborative workspace environment.  The very thoughtfully designed space with use of glass wall systems, recessed lighting, floating ceilings and clean lines make it a very elegant, airy, yet functional place to work.

Completed:
2013

Architect:
VeenendaalCave
Go Back
back to top