Jackson Spalding

Located at 1100 Peachtree on the 17th and 18th floors, Jackson Spalding was a complete renovation of two floors covering 36,000 square feet. The space, designed by TVS, included rebuilding an existing Kilpatrick Stockton staircase with glass railings and hickory and walnut woods. Hickory flooring and distressed oak wall end caps throughout the space help to bring a warm feeling to a modern artistic design. Multi-use, collaborative tables and huddle rooms with stage seating and casual meeting areas help facilitate employee creativity. Being a creative marketing company, a massive studio room with acoustic panels and special lighting was a necessity to help produce quality marketing material.

Project Location

Atlanta, GA

Client

Jackson Spalding

Architect

TVSDesign

Project Size

36,000 SF

Completion

2014